Σε ένα χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και αισθητική μπορείτε να οργανώσετε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωή σας.
Το show room του οίκου Απόστολος Γκιάστας σε συνεργασία με καταξιωμένους δημιουργούς του είδους παρέχει μια μεγάλη ποικιλία νυφικών που διακρίνονται για την εκλεκτή ποιότητα των υφασμάτων, τη πρωτοτυπία των σχεδίων, τη καθαρότητα των γραμμών και τα μοναδικά αξεσουάρ που τα κοσμούν. Το μεγαλύτερο ποσοστό αποτελείται από νυφικά εισαγωγής: Γαλλικών, Ιταλικών, Ισπανικών και οίκων της Νέας Υόρκης. Υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας αποκλειστικών μοναδικών νυφικών, κατόπιν παραγγελίας.
Μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες και άλλα περίτεχνα αξεσουάρ γάμου σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σας περιμένουν στο κατάστημα για να ολοκληρώσουν την και να δώσουν τις δικές τους πινελιές ομορφιάς και λάμψης στο γάμο σας. Πέρα από το γάμο στον οίκο Απόστολος Γκιάστας θα βρείτε επώνυμα βαπτιστικά και είδη βάπτισης όπως μπομπονιέρες και αξεσουάρ για τους μικρούς σας πρωταγωνιστές.
Ο Απόστολος Γκιάστας από τους διαρκώς ανερχόμενους επιχειρηματίες, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο, την καλλιτεχνική φωτογραφία με μια μεγάλη συλλογή ειδών γάμου και βάπτισης, θέλοντας να διευρύνει τις υπηρεσίες του και να καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Μια παρουσία ειδικά στο χώρο της φωτογραφίας από το 1954 εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση των σημαντικών και ανεπανάληπτων στιγμών της ζωή σας. Στον οίκο Γκιάστα σχεδιάσουμε, προτείνουμε και παρέχουμε προϊόντα.Γκιάστας Απόστολος
Γρεβενών 26
Περισσός
Τηλ.: 210 2792311
Site: www.giastas.com
Email: info@giastas.com

Δείτε στον
Χάρτη
Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση | Επόμενη Φωτογραφία

©  vaptisibebe: Βάπτιση bebe... για να είναι η βάπτιση σας ιδανική!